top of page
  • Verniers-Jossa Begrafenisonderneming

Welke rouwproducten kunt u bij ons kopen?

Afscheid nemen van iemand waar u veel van hield

Het verliezen van een dierbare is nooit een makkelijk proces. U moet immers afscheid nemen van iemand waar u veel van hield en dat is zeker in het begin niet makkelijk. Tegelijkertijd wachten er veel praktische zaken zoals het regelen van de uitvaart op u, waar Verniers-Jossa Begrafenisonderneming in Gent u graag mee helpt. Niet alleen staan we u bij in het goede verloop van een passende ceremonie, maar we bieden als begrafenisonderneming ook tal van rouwproducten.


Rouwproducten voor tijdens de begrafenis

Voor een uitvaart zijn er tal van zaken nodig om alles goed te laten verlopen. Afhankelijk van of de overledene wordt begraven of gecremeerd kiest u uit verschillende kisten, grafstenen, grafmonumenten of urnen. Voor het aankleden van de ceremonie kan er ook gekozen worden voor diverse rouwproducten zoals bloemen en rouwkransen. Hiervoor werken we samen met een lokale florist die u graag helpt met het samenstellen van bloemen of het maken van een gepersonaliseerd rouwstuk. Deze kan voorzien worden van een lint en opschrift of een bescheiden kaartje. Een passend gebaar voor uw dierbare.


Rouwproducten ter herdenking van de overledene

Een tegenwoordig vaak gekozen rouwproduct is het asjuweel. Een asjuweel herdenkt de herinnering aan een verloren dierbare en biedt een manier om hun as veilig bij u te houden. Het sieraad creëert een heel persoonlijk gedenkteken dat door de generaties heen kan worden doorgegeven. Het juweel fungeert als een kleine urn, zodat u een klein stukje van uw dierbare bij u kunt houden wanneer u het draagt.


Er zit een schroefje aan dat, eenmaal verwijderd, een vakje onthult dat gevuld kan worden met as of andere kleine sentimentele voorwerpen. Deze sieraden geven u het comfort dat u uw dierbaren veilig bij u kunt dragen. Het biedt familieleden of vrienden ook een manier om een klein deel van de as te delen. De sieraden kunnen worden gedragen of bewaard in een juwelendoosje om u troost te bieden wanneer u het nodig heeft.


Ontdek hier alle rouwproducten van Verniers-Jossa Begrafenisonderneming in Gent.


34 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page