top of page
  • Verniers-Jossa Begrafenisonderneming

Rouwprentjes met bijzondere teksten

Bijgewerkt op: 27 apr. 2023

Een dierbare herdenken op rouwprenten

Wanneer een dierbare is overleden, gaan de familie en naaste vrienden een moeilijke tijd tegemoet. Verniers-Jossa Begrafenisonderneming uit Sint-Denijs-Westrem in Gent verzorgt op de meest gepaste wijze begrafenissen en crematies. Met mooie rouwprentjes vindt u zelf een beetje troost en kunt u alle nabestaanden ook troosten en tonen dat ze er niet alleen voor staan. Een rouwprentje wordt meestal direct na de bekendmaking van het overlijden opgemaakt. Wij overhandigen als begrafenisondernemer de rouwprent aan de aanwezigen tijdens de begrafenis of de uitvaart.


Troostende herdenkingsprentjes

Wij creëren samen met u een persoonlijk herdenkingsprentje. Troostende spreuken of gedichten, mooie motieven zoals zonsondergangen, bladeren, takken, vogels, bomen, veren en paardenbloemen of elegante illustraties: het zijn ideeën die u zelf kunt samenstellen en waarbij wij u graag helpen. De herdenkingsprentjes kunnen worden afgestemd op de eerder verstuurde rouwbrieven ter aankondiging van het overlijden. Voor de mensen die niet konden aanwezig zijn tijdens de begrafenis of de uitvaart, kunt u nadien een kaartje met bijpassende envelop versturen.


Persoonlijke woorden voor de rouwkaart

Veel mensen vinden het moeilijk om woorden van troost te vinden voor hun dierbaren. Vermijd holle zinnen en probeer een mooie verwijzing naar de overledene te maken om uw persoonlijke verdriet uit te drukken. In een gepersonaliseerde rouwkaart vindt u voldoende ruimte voor uw betuiging. Rouwkaarten leggen een blijvende herinnering aan uw dierbare vast en vormen een ontroerend eerbetoon. Stop een rouwkaart ook in een bijpassende envelop om uw bijzondere tekst in stijl af te geven of te versturen.

Via ons online rouwregister kunnen vrienden en familieleden hun medeleven op een passende manier tot uitdrukking brengen. Wij stellen ons privé-funerarium ter beschikking voor de laatste groet aan de overledene. U kunt ook bloemstukken en rouwbloemen bij ons bestellen.


Contacteer John Verniers en Lydia Jossa van Verniers-Jossa Begrafenisonderneming in Gent voor de meest verzorgde uitvaart met het diepste respect voor alle naasten. Wij begeleiden u in elke stap van uw dierbaarste afscheid.

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page